Share
Meteo Maramureș: Vreme în general frumoasă și caldă în intervalul următor. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș: Vreme în general frumoasă și caldă în intervalul următor. Vezi estimările pe două săptămâni

Vreme caracteristică sezonului estival, în Maramureș, în intervalul următor. Valorile termice vor fi generoase, iar ploile vor lipsi din peisaj, cel puțin până la mijlocul lunii, indică estimările specialiștilor pe următoarele două săptămâni.

Valorile termice diurne vor avea o tendință ușoară de scădere spre finalul primei săptămâni de prognoză, când vremea se va răcori ușor.

Astfel, de la o medie de 29-31 de grade până în 15 august, maximele temperaturii aerului vor scădea spre o valoare medie de 25-27, mai ridicate, 27-29 de grade, în vestul regiunii, până la sfârșitul celei de a doua săptămâni.

Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, pe parcursul întregului interval, în ecartul 13-19 grade, în medie, cu cele mai ridicate valori în primele nopți și cele mai scăzute spre sfârșitul celei de a doua săptămâni.

Vor fi ploi de scurtă durată în prima zi a intervalului de prognoză, iar apoi probabilitatea pentru averse la nivel local va fi ridicată în intervalul 15-23 august, conform modelelor meteo actuale.

C.Ț.

Lasă un comentariu