Share
Meteo Maramureș: Vreme frumoasă în regiunea noastră, în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș: Vreme frumoasă în regiunea noastră, în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș! Vreme frumoasă în regiunea noastră în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni!

Cu mici excepții, respectiv în câteva zile către weekendul viitor, vremea va fi mai mult frumoasă. Mai mult decât atât, vom avea chiar valori termice generoase pentru data din calendar.

În debutul perioadei, nu vor fi variații termice față de zilele anterioare, însă în zilele de 20, 21 și 22 octombrie, vremea va intra într-un proces de încălzire ce se va resimţi atât la maxime, ce vor atinge o medie de la 9-13 la 19 grade, cât și la minime care vor ajunge până în jur de intervalul de la 7 la 9-13 grade (mai ridicate decât cele climatologic specifice pentru această perioadă).

Se va răci și în această regiune la finalul săptămânii, când media temperaturilor maximelor va ajunge la intervalul de la 7 la 9-13 grade, iar minimele se vor apropia de 0 grade, adică de la -4, -3 la 3-4 grade. Pentru ultima săptămână de octombrie sunt estimate valori ușor peste normalul perioadei, respectiv, o medie regională a maximelor ce va urca ori se va menține, în funcție de aria la care facem referire, la intervalul de la 7 la 9-13 grade și minime în general pozitive, la o medie de la 4-5 la 7-9 grade.

Până pe 21 octombrie vremea va fi în general frumoasă, însă ulterior se vor semnala ploi locale, cu o probabilitate mai ridicată în 22 și 23 octombrie și după 27 octombrie, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

C.Ț.

Lasă un comentariu