Share
Meteo Maramureș: Vreme frumoasă în regiunea noastră, în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș: Vreme frumoasă în regiunea noastră, în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș! Vreme frumoasă în regiunea noastră în viitorul interval. Va fi caracteristică datei din calendar, momentan. Vezi estimările pe două săptămâni, realizate de specialiștii din Europa!

Valorile termice vor scădea puțin către mijlocul săptămânii, însă nu vom vorbi despre o scădere brutală. De la valori termice mai generoase decât ar fi normal se va ajunge la unele apropiate de mediile multianuale.

Vremea va intra într-un proces de răcire, care va determina scăderea temperaturilor diurne de la valori de la 9-13 la 19-22, local către 25 de grade la începutul primei săptămâni de prognoză, spre valori de la 9-13 la 19 grade între 29 septembrie și 3 octombrie, arată modelele meteo actuale.

Va urma o ușoară încălzire, care va conduce la un regim termic normal, concretizat prin valori medii de la 9-13 la 19-22 de grade, ce vor fi atinse între 5 și 7-9 octombrie. Estimările indică ulterior că va fi posibilă o ușoară răcorire, însă dacă ar fi să se răcorească, valorile termice nu vor scădea mult. Temperaturile nocturne cele mai ridicate se vor consemna la începutul intervalului de prognoză și vor fi de la 7 la 9-13 grade, iar cele mai scăzute vor fi de la 5 la 7-9 grade, înregistrate în jurul datei de 3 octombrie, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

Va ploua pe 27 și 28 septembrie, iar apoi probabilitatea pentru pentru ploi slabe, pe arii restrânse va fi mai ridicată pe 29 septembrie și 7 octombrie, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu