Share
Meteo Maramureș: O nouă încălzire a vremii, așteptată în zilele viitoare, în regiune. Vezi estimările specialiștilor pentru următoarele două săptămâni

Meteo Maramureș: O nouă încălzire a vremii, așteptată în zilele viitoare, în regiune. Vezi estimările specialiștilor pentru următoarele două săptămâni

O nouă încălzire este așteptată în Maramureș, în intervalul imediat următor, conform estimărilor făcute de specialiști pe următoarele două săptămâni.

Apoi, va urma o răcorire și fluctuații termice. În ceea ce privește precipitațiile, acestea își vor face apariția începând din weekend, însă nu se anunță ca fiind însemnate cantitativ.

Între 19 și 23 octombrie va avea loc un proces de încălzire a vremii, care va determina o creștere a temperaturilor maxime de la 7 la 9-13 grade în prima zi, la intervalul de la 9-13 la 19 grade. Apoi, valorile termice vor fi în scădere ușoară și treptată, la finalul celei de a doua săptămâni de prognoză urmând a se înregistra o valoare a maximelor diurne de 7 la 9-13 grade.

Regimul termic nocturn va avea o evoluție relativ asemănătoare, media temperaturilor minime urmând să crească de la 1-3 la 7 grade în primele nopți, către intervalul de la 3 la 7-9 grade în jurul datei de 25 octombrie, ca apoi să scadă din nou, spre de la 1-3 la 7 grade, în ultimele nopți ale intervalului.

În primele zile ale intervalului nu se vor semnala precipitații, însă după 24 octombrie acestea vor fi prezente aproape în fiecare zi, dar se vor semnala pe arii restrânse și vor fi în general slabe cantitativ, conform modelelor meteo actuale.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu