Share
Mesaj: EHF mulțumește CS Minaur Baia Mare pentru organizarea turneului Final Four

Mesaj: EHF mulțumește CS Minaur Baia Mare pentru organizarea turneului Final Four

Mesaj de mulțumire transmis de EHF celor de la CS Minaur Baia Mare pentru organizarea Final Four-ului din weekendul trecut.

„În numele EHF și EHF Marketing GmbH dorim să vă mulțumim pentru organizarea finalelor Ligii Europene EHF pentru femei 2021.

Într-un sezon cu atâtea provocări pentru toți cei implicați, trebuie să fie considerat un succes participarea la acest turneu final și chiar mai mult, pentru a găzdui cele mai bune patru echipe din nouă competiție EHF European League.

EHF și EHF Marketing GmbH subliniază buna cooperare în faza pregătitoare a competiției și, mai apoi, în special, cooperarea din ultimul weekend. EHF apreciază foarte mult inițiativa clubului și, de asemenea, sprijinul local care a dus la un turneu de succes și, în plus, va contribui la dezvoltarea handbalului feminin la un nivel superior.

Vă mulțumim încă o dată și vă dorim tot binele pentru restul sezonului, sperând să ne întâlnim din nou la nivel european pentru activități ulterioare”, au precizat Michael Wiederer, președintele EHF și David Szlezak, director director EHF Marketing GmbH.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu