Share
Verificări la dezmbembrări: Sacțiuni de 12.000 de lei aplicate într-o singură zi de Garda de Mediu Maramureș. Ce nereguli s-au constatat (GALERIE FOTO)

Verificări la dezmbembrări: Sacțiuni de 12.000 de lei aplicate într-o singură zi de Garda de Mediu Maramureș. Ce nereguli s-au constatat (GALERIE FOTO)

În cursul săptămânii trecute, comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș au efectuat, într-una dintre zile, mai exact marți, controale privind verificarea modului de gestionare a vehiculelor scoase din uz de către operatorii economici/persoane fizice care efectuează activități de colectare, tratare dezmembrare.

Controalele s-au efectut împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș – Serviciul de Investigații a Criminalității Economice și reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș în baza planului de acțiune pentru anul 2020, au explicat comisarii Gărzii de Mediu.

„În urma verificărilor efectuate, s-au constatat neconformități, aplicându-se sancțiuni contravenționale în sumă de 12.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului respectiv pentru desfășurarea activității fără autorizație de mediu precum și pentru nerespectarea prevederilor din Legea 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor scoase din uz. Ca măsuri, s-a dispus interzicerea desfășurării activității fără autorizație de mediu și remedierea deficiențelor constatate”, a explicat Marcela Chindriș, directorul Gărzii de Mediu Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu