Share
Maramureșenii, invitați să viziteze târgul cu specific pascal ”De Paști… din Maramureș” (FOTO)

Maramureșenii, invitați să viziteze târgul cu specific pascal ”De Paști… din Maramureș” (FOTO)

Astăzi, de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Camera de Comerț și Industrie Maramureș (în parteneriat cu Baia Mare Value Centre) a dat startul campaniei ”De Paști… din Maramureș”.

Timp de 8 zile, meșteșugari și producători locali îi așteaptă pe maramureșeni cu o gamă variată de produse cu specific pascal, atât în parcarea centrului comercial de pe Bulevardul București nr. 53, cât și în galeria centrală.

”De Paști… din Maramureș” este o campanie specifică sărbătorilor pascale în cadrul căreia maramureșenii își vor putea alege produsele tradiționale preferate pentru masa și cadoul de Paști. Cu respectarea tuturor normelor și măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, atât în parcarea centrului comercial, cât și în galeria din interior vor fi expuse spre comercializare oferte variate de delicatese culinare – preparate alimentare din carne, brânzeturi, burdufuri aromate cu mirodenii, turtă dulce, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale Home&Deco – perne brodate, brățări hand-made, aranjamente florale, produse naturale din și cu lavandă, produse din ceramică ș.a.

„Această campanie reprezintă, în opinia noastră, un bun prilej de valorificare, susținere și încurajare a consumului de produse tradiționale românești și implicit a meșteșugarilor și producătorilor locali ale căror afaceri au fost lovite de pandemia de COVID-19. Sărbătorile pascale aduc și un bun prilej de comuniune, motiv pentru care, cu asigurarea și respectarea tuturor măsurilor sanitare necesare în contextul epidemiologic actual, ne dorim ca această campanie să genereze un real interes atât în rândul meșteșugarilor cât și în rândul maramureșenilor care aleg pentru sărbătorile de Florii și de Paști produse tradiționale cu specific local” – precizează organizatorii.

Campania ”De Paști … Din Maramureș” se desfășoară în perioada 23 – 30 aprilie, program de vizitare 10:00 – 21:00.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu