Share
Maramureșeanul Samuel Roman va concura la ”Centura de Aur” la box

Maramureșeanul Samuel Roman va concura la ”Centura de Aur” la box

În perioada 13-18 mai, la Brăila s-a desfășurat competiția de box ”Cupa României” la nivel de U22.

De la Club Sportiv Municipal Sighetu Marmatiei la concurs a participat Samuel ”Sami” Roman, antrenat de către Adrian Bohotici.

Din nou, sportivul sighetean își confirmă valoarea și ocupă locul întâi și cucerește titlul de campion național, după ce îl învinge în finală pe Cristinoiu Costinel de la CSM Craiova.

”Sunt fericit că am reușit să obțin al 10 le-a titlu de Campion Național, dar obiectivele mele nu se opresc aici! În următoarea perioadă voi reprezinta România la competițiile Internaționale și tind la o medalie europeană!”, arată sportivul Samuel Roman.

În perioada 11-17 iunie, la Târgu Mureș se va desfășura un turneu internațional de box ”Centura de Aur”, cu scopul de alcătuire a lotului de seniori pentru ciclul olimpic 2024-2028. ”Sportivul nostru, Roman Samuel, a fost convocat pentru a face parte din lotul lărgit de box seniori al României. Ne bucură mult această veste, care vine ca și o confirmare a eforturilor noastre de a pune Sighetu Marmației pe harta boxului de performanță și de a continua tradiția boxului de performanță de aici”, arată CSM Sighetu Marmației.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu