Share
Maramureșeanul Călin Ioan Bota, numit consilier onorific al ministrului pentru proiecte și investiții europene, pentru relația cu autoritățile publice locale!

Maramureșeanul Călin Ioan Bota, numit consilier onorific al ministrului pentru proiecte și investiții europene, pentru relația cu autoritățile publice locale!

Maramureșeanul Călin Ioan Bota, numit consilier onorific al ministrului pentru proiecte și investiții europene, pentru relația, cu autoritățile publice locale!

Veste foarte importantă pentru deputatul de Maramureș, Călin Ioan Bota. Prin ordinul nr. 1652 din 5 iulie 2022, i s-a acordat calitatea de consilier onorific al ministrului și investițiilor europene.

„Prin ordin al ministrului proiectelor și investițiilor europene, Marcel Boloș, am fost numit consilier onorific al ministrului pentru relația cu autoritățile publice locale. Mulțumesc ministrului Marcel Boloș pentru încredere! Pentru mine e o mare bucurie să revin în echipa Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de consilier onorific.

În 2020, am ocupat funcția de secretar de stat în acest minister, am lucrat împreună cu Marcel Boloș și întreaga echipă pentru a crește gradul de absorbție a fondurilor europene și pentru a găsi cele mai bune soluții, din bani europeni, la criza provocată de pandemia de COVID 19. Acum, sunt noi provocări, legate de Planul Național de Redresare și Reziliență, de programele operaționale din exercițiul bugetar 2021-2027 și îmi doresc să atragem cât mai mulți bani europeni pentru dezvoltarea și modernizarea României”, arată Călin Ioan Bota.

Ar mai trebui să spunem și că astăzi, 7 iulie, este aniversarea zilei de naștere a deputatului maramureșean, ceea ce face numirea și mai specială. Se cuvine și să facem precizarea că această numire nu este una remunerată. Îi dorim multă sănătate, dar și putere de muncă!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu