La Muzeul Satului din Baia Mare va avea loc a III-a ediție a evenimentului ”Dorul pâinii de ACASĂ” - 17 minute în urmă
Ansamblul Folcloric „Coconii Maramureșului” a luat premiul III la Festivalul Internațional de folclor Skopje 2024 - 2 ore în urmă
Nadia Comăneci, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris; Românca a dus torța alături de Nadal și Serena Williams - 2 ore în urmă
208 șefi de promoție din Maramureș au fost răsplătiți pentru rezultatele deosebite - 14 ore în urmă
Cum să îmbunătățești calitatea sunetului unui instrument muzical second hand? - 14 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: „Cu cât devii mai conștient de ceea ce gândești, cu atât este mai ușor să te separi de gândurile tale” - 17 ore în urmă
Vor avea loc zilele spiritualității și culturii la Mănăstirea Rohia; Se împlinesc 60 de ani de la eliberarea din închisoare a marelui Nicolae Steinhardt - 18 ore în urmă
Impresiile artiștilor Taberei de creație de la Ardud, la vizitarea Muzeului Memorial Gheza Vida - 18 ore în urmă
Ne mai despart câteva ore de la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris - în urmă
PS Iustin: „Îi purtăm în suflet pe bătrânii noștri care sunt memoria vie a familiei, a comunității, a neamului. Ei sunt o istorie, o carte deschisă” - în urmă
Maramureșeanca Maria Manea i-a cucerit pe jurații concursului „Chefi la cuțite”: Ce preparat special i-a adus calificarea în faza viitoare din show
Maramureșeanca Maria Manea i-a cucerit pe jurații concursului „Chefi la cuțite”: Ce preparat special i-a adus calificarea în faza viitoare din show
Episodul 4 din sezonul 12, al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, cel difuzat marți, 5 septembrie 2023, a adus-o în fața celor trei jurați pe maramureșeanca Maria Manea.
Aceasta a pregătit un preparat puțin mai deosebit, cu o puternică aromă de usturoi, care i-a șocat inițial pe cei trei chefi. În tonul lor cunoscut, ei au comentat, la degustarea pe nevăzute, că are autorul farfuriei… o firmă de vânat vampiri.
Maria Manea are 55 de ani, este de profesie bucătar și vine din Seini, Maramureș. A spus că a preferat să gătească creveți, întrucât se numără printre favoriții ei. Ea a mărturisit la testimonialul de dinainte că e „și rea de gură, și de mână”. Preparatul s-a numit creveți în sos de usturoi și vin alb. Pe același ton șăgalnic, Maria și-a justificat alegerea prin faptul că și-a dorit ca chefii să nu răcească. Maria Manea a primit două cuțite din trei, de la Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Maria și-a făcut un selfie cu toți cei trei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fotografie pe care o regăsiți în articolul de față. Seineanca le-a mai spus juraților că a gătit în Portugalia, dar a revenit în țară de dragul nepoților.
C.Ț.
Citește și