Share
Maramureșeanca Dora Debreczeni, în semifinala 2 ”Românii au talent”; Are nevoie de votul publicului pentru a accede în marea finală

Maramureșeanca Dora Debreczeni, în semifinala 2 ”Românii au talent”; Are nevoie de votul publicului pentru a accede în marea finală

Dora Debreczeni, fetița în vârstă de 8 ani din Seini, care a fermecat publicul și jurații, va participa în semifinala 2 a show-ului ”Românii au talent”.

Cea de-a doua semifinală a show-ului TV va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 20.30. Artista de muzică populară va avea nevoie de votul publicului pentru a accede în marea finală.

Lista concurenților din semifinala 2

Ana Nuţă – soprană

Iulia Vâlceanu – Vilia – solistă

Corul Regal

Carla Munteanu – dansatoare

Quim Moya – pictor

Lukas Urdea – cântăreţ

Sergiy Mischcurenko – acrobat

Cristian Ciauşu – instrumentist

Iustin Cazacu – şahist

Anastasiia Beaumont – dresor canin

Dora Debrezceni – interpret de muzică populară

Ansamblul Hecenii – dansatori

Vineri seară, românii îşi pot vota favoriţii prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afişate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara ţării. Totodată, telespectatorii vor putea vota şi online pe vot.romaniiautalent.protv.ro. Finala Românii au talent este programată la sfârşitul lunii mai, în data de 31 mai.

În audiții, micuța concurentă a venit în emisiune pentru a cânta o melodie populară din Maramureș. Încă de când și-a făcut apariția în fața camerelor de filmare, ea a dat dovadă de o naturalețe ieșită din comun și a cucerit inimile tuturor. „Mă numesc Dora Debreczeni Maria, am 8 ani, vin din județul Maramureș, localitatea Seini. Locuim lângă o pădure, avem o grădină cu peri, prune. Avem porci, găini și doi câini.”, a spus micuța, înainte de a urca pe scenă. Iubirea sa pentru muzică o are de la o vârstă fragedă, astfel că de-a lungul anilor a participat la numeroase concursuri, ba chiar a fost chemată să încânte publicul și la zilele orașului său natal.

C.Ț.

Citește și

Maramureșeanca Dora Debreczeni i-a fermecat pe jurați și a cucerit întreaga scenă de la show-ul ”Românii au talent”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu