Share
Maramureș: Stratul de zăpadă crește, în loc să scadă, cu toate că suntem în a doua parte a lunii aprilie

Maramureș: Stratul de zăpadă crește, în loc să scadă, cu toate că suntem în a doua parte a lunii aprilie

Vremea a fost usor mai rece decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii relativ extinse au cazut ploi slabe si cu caracter de aversa.

La munte precipitatiile au fost mixte. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 2,6 l/mp la Moisei. Vantul a suflat slab la moderat.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 11 grade la Targu Lapus si 15 grade la Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -2 grade. Stratul de zapada masura pana la 81 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed. Cerul este acoperit, ploua slab in judet. Vantul sufla slab, la moderat. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea va fi usor mai rece decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor cadea ploi si cu caracter de aversa, insotite izolat de descarcari electrice.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/mp. Vantul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre 1-3 si 7 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu