Share
Maramureș: Intrăm în luna mai cu strat de zăpadă de până la 70 centimetri, la stația meteo Iezer. Vremea va fi caldă, însă cu unele furtuni

Maramureș: Intrăm în luna mai cu strat de zăpadă de până la 70 centimetri, la stația meteo Iezer. Vremea va fi caldă, însă cu unele furtuni

Vremea a fost calda. Cerul a fost noros si a plouat pe arii extinse. Izolat, ploile au avut si caracter de aversa. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a avut valoarea de 14,7 l/mp la Luhei.

Vantul a suflat slab, la moderat cu intensificari trecatoare pe creste. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 18 grade in Baia Mare, 19 grade la Targu Lapus si Ocna Sugatag. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer 4 grade.

Stratul de zapada masoara azi, 1 mai, la ora 9.00, pana la 70 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, curat si uscat in rest. Cerul este mai mult acoperit, vantul sufla linistit, vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea se incalzeste fata de ziua precedenta, cerul va fi variabil in prima parte a zilei, dar treptat se va innora, seara si noaptea vor cadea, pe arii extinse, precipitatii care vor avea caracater de aversa si vor fi insotite de descarcari electrica. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp.

Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare in zona de munte. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 9-13 si 19-22 de grade, iar cele minime intre 7 si 9-13 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu