Share
Lucru bun: Maramureșul, promovat în cadrul Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor

Lucru bun: Maramureșul, promovat în cadrul Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor

Turismul este, fără doar și poate, cea mai importantă soluție pentru dezvoltarea economică a Maramureșului. Așadar, este binevenită orice prezență internă și externă.

Județul Maramureș se află printre cele 36 de regiuni și orașe europene care au fost promovate în cadrul evenimentului online Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor, organizat cu prilejul Zilei Europei 2021.

Manifestări de tip Ziua porților deschise la instituțiile europene au loc în fiecare an de Ziua Europei, în data de 9 mai, când celebrăm ”Declarația Schuman” care marchează începutul construcției Uniunii Europene, așa cum o cunoaștem în prezent, au informat autoritățile județului nostru.

Evenimentul Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor (CoR) a fost dedicat promovării regiunilor europene și sensibilizării cetățenilor europeni cu privire la proiectul comunitar, iar regiunile europene au fost invitate să transmită fotografii care să reflecte valorile și specificitatea locurilor, au arătat reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

O fotografie reprezentativă a satului maramureșean a fost selectată și inclusă în Albumul cu cele mai frumoase fotografii ale regiunilor și orașelor europene, publicat pe website-ul CoR Ziua Europei 2021: https://cor.europa.eu/…/europe-day-2021-regions-and…..
De asemenea, albumul cu fotografii care ilustrează atractivitatea și diversitatea regiunilor europene poate fi admirat și în galeria Flickr a Comitetului European al Regiunilor: https://www.flickr.com/…/cor…/albums/72157719144884700.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu