Share
Lucrări tipice sezonului estival: Salvatorii montani maramureșeni au marcat traseul turistic care leagă Blidari de județul Satu Mare (FOTO)

Lucrări tipice sezonului estival: Salvatorii montani maramureșeni au marcat traseul turistic care leagă Blidari de județul Satu Mare (FOTO)

Continuă în județul Maramureș lucrările de marcare a traseelor turistice! De această dată, zona aleasă a fost traseul care leagă Maramureș de Satu Mare.

Lucrările care vizează marcarea traseului care pornește de la marginea teritorială a municipiului Baia Mare din zona Blidari au foat realizate zilele trecute.

„Salvatorii montani voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș au finalizat la sfârșitul săptămânii trecute traseul turistic Triunghi Roșu, care face legătura între județul Maramureș și județul Satu Mare.

Traseul pornește din zona Blidari și ajunge în Poiana Soci de unde continuă, așa cum am mai menționat, în județul vecin. Traseul este marcat în totalitate, curățat și reabilitat, în ambele județe, turiștii având posibilitatea unei drumeții mai lungi în zone spectaculoase.

Atenție însă la urs! Aproape de Poiana Soci, colegii salvamontiști au văzut urme de urs iar localnicii au confirmat prezența ursului în zonă. Nu vă deplasați niciodată singur/ă și țineți cont de sfaturile specialiștilor în cazul nedorit al unei întâlniri cu animalele salbatice”, a arătat Dan Benga, managerul SPJ Salvamont Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu