Share
Lipsă de bun simț: În Baia-Sprie s-a furat brăduțul plantat pe rondoul aflat în zona Flotației. Ce spun autoritățile locale! (FOTO)

Lipsă de bun simț: În Baia-Sprie s-a furat brăduțul plantat pe rondoul aflat în zona Flotației. Ce spun autoritățile locale! (FOTO)

Lipsă de bun simț: În Baia-Sprie s-a furat brăduțul plantat pe rondoul aflat în zona Flotației. Ce spun oficial autoritățile locale!

Un exemplu strașnic de așa nu! Autoritățile din Baia-Sprie atrag atenția asupra unui fapt produs zilele acestea pe raza orașului maramureșean. Și nu este vorba doar despre brăduț.

Iată mesajul autorităților responsabile dar și câteva imagini concludente! „Am amenajat nu demult zona Flotației – trotuare, căi de acces către locuințe și cu părere de rău azi am constatat furtul braduțului plantat pe rondou.

E frustrant și credem că și pe dumneavoastră vă nemulțumeşte și, mai ales, pe cetățenii care locuiesc în zonă, modul în care unii dintre noi își bat joc de munca colegilor și de bunul public. Deși vorbim de un spațiu generos, unde un autobus întoarce în condiții de siguranță, sunt mulți cei care o fac distrugând spațiile verzi. Vom repara, vom replanta și continuăm să credem că civilizația va câștiga”, arată autoritățile orașului maramureșean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu