Share
La mijloc de aprilie: Strat de zăpadă de până la 70 centimetri la stația meteo Iezer

La mijloc de aprilie: Strat de zăpadă de până la 70 centimetri la stația meteo Iezer

Vremea a fost deosebit de rece. Cerul a fost noros. Pe arii relativ extinse, in prima parte a zilei s-au semnalat precipitatii slabe sub forma de ploaie si izolat s-a semnalat mazariche. La munte precipitatiile au fost mixte.

Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 4.7 l/mp la Baraj Firiza. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari pe creste de pana la 47 km/h la statia meteo Iezer.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 5 grade la Ocna Sugatag si 8 grade la Baia Mare. In zona inalta de munte s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -5 grade, Cavnic 0 grade.

Stratul de zapada masoara pana la 70 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si uscat in zona de ses, respectiv curat si partial umed in rest. Cerul este acoperit. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea se va incalzi fata de zilele precedente dar ramane rece pentru aceasta perioada.

Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul noptii. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre -3 si 1-3 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu