Share
La marginea dintre anotimpuri: Strat de zăpadă de până la 94 cm în Maramureș. Intensificări de vânt la munte de până la 57-59 km/h. Cum se circulă în județ

La marginea dintre anotimpuri: Strat de zăpadă de până la 94 cm în Maramureș. Intensificări de vânt la munte de până la 57-59 km/h. Cum se circulă în județ

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros si a plouat in cursul zilei. La munte in zonele inalte a nins. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 4,5 l/mp, la Firiza.

Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in cursul zilei de pana la 40 km/h in zonele joase (Targu Lapus) si de pana la 58 km/h la munte. Stratul de zapada masura pana la 94 cm la statia meteo Iezer.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag si 12 grade la Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -6 grade, Cavnic, Targu Lapus si Sighetu Marmatiei -4 grade.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zonele de deal si de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua utilaje si au raspandit cinci tone de material antiderapant pe DN18 si DN17C.

Cerul este senin. Vantul prezinta intensificari trecatoare pe creste. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei astazi in judet. Cerul va prezenta innorari temporare. Izolat, in cursul noptii sunt posibile ploi slabe, iar la munte precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre -3 si 1-3 grade. Dimineata izolat vor fi conditii de bruma.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu