Share
Joaca de-a asumarea realității: Conducerea primăriei maramureșene și-a actualizat postarea inițială cu sfaturi! În Săcălășeni, schimbări la consumul de alcool!

Joaca de-a asumarea realității: Conducerea primăriei maramureșene și-a actualizat postarea inițială cu sfaturi! În Săcălășeni, schimbări la consumul de alcool!

Joaca de-a asumarea realității!: Conducerea primăriei maramureșene Săcălșeni și-a actualizat postarea inițială! Sfaturile cu inhalarea de alcool s-au schimbat!

După ce s-a trezit într-o lume nouă, iar postarea făcută în numele primăriei, nu în nume personal, și a ajuns în atenția celor din țară, primarul de la Săcălășeni a realizat că lumea s-a mai schimbat și nu orice debitezi mai trebuie și luat în considerare.

Ca atare, postarea inițială asumată de conducerea Primăriei Săcălășeni s-a schimbat și ea, la rându-i. Probabil din pură conștientizare a realității și nu din cauza faptului că a intrat presa pe fir și a observat inepțiile celor care, teoretic, ar trebui să îi țină pe calea cea bună pe localnicii pe care îi păstorește.

S-a dat dispoziție prin telefon să se schimbe sfaturile inițiale și aia cu inhalarea de alcool, care deja a făcut înconjurul României, a fost modificată. A rămas doar inhalarea de apă sărată, aia cu alcool s-a dus pe apa Lăpușului! Dar probabil pe primar nici în COVID-19 nu îl doare, pe principiul că noul coronavirus este doar ceea ce simți tu că ar putea fi. Și asta strict în mod absolut filozofic. Că real, de unde să fie? Că unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Păi dacă tot este așa simplu, probabil că domnul primar ar putea să și plătească cheltuielile de spitalizare ale fiecărui cetățean infectat din comună și să le explice, fiecăruia, pe rând, că e doar o răceală, dom’le, dar una așa mai domnoasă, așa, ca pentru pregătirea temeinică a domniei sale din moment ce dă sfaturi medicale!

C.Ț.

Vezi diferențele între înainte și după! (Atenție la alcool!).

Înainte

După

Citește și

Povestea a două Românii: În comuna maramureșeană Săcălășeni locuitorii sunt învățați de autorități trucuri băbești în timp ce oamenii mor pe capete de COVID19!

Lasă un comentariu