Share
Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş împlinește 30 de ani de la înființare

Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş împlinește 30 de ani de la înființare

Astăzi, 29 mai, Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş (SLI MM) – organizaţia de reprezentare a angajaţilor din sistemul educaţional din judeţul nostru – împlinește 30 de ani de la înfiinţare. Dat fiind contextul epidemiologic actual, SLI MM marchează această zi printr-o conferinţă online la care vor participa membrii Colegiului Liderilor.

„Astăzi, sindicatul nostru aniversează trei decenii de existenţă, dar şi 30 de ani de unitate, solidaritate şi perseverenţă în care scopul necondiţionat a fost acela de a apăra şi promova drepturile angajaţilor din învăţământul maramureşean. Aşa cum am făcut-o constant în cei 30 de ani, ne adaptăm şi ne continuăm misiunea, indiferent de context. Tocmai de aceea, în spiritul vremurilor pe care le trăim, astăzi organizăm o conferinţă, online, pentru care sunt prevăzute spre discuţie atât aspecte ce ţin de constituirea şi consolidarea organizaţiei, cât şi o trecere în revistă a activităţii sindicale din cei 30 de ani.

Totodată, va fi prezentat un rezumat al implicării SLI MM în acţiunile revendicative ce au avut loc între anii 1990 şi 2020 pe plan local, naţional şi internaţional. Negreşit, vor fi punctate şi activităţile care individualizează SLI MM şi se vor creiona noi strategii de viitor”, declară prof. Ioana Petreuş, preşedintele SLI MM.

Lasă un comentariu