Share
Liceului din Borșa i s-a conferit titlul de „Școală Europeană”

Liceului din Borșa i s-a conferit titlul de „Școală Europeană”

Misiunea Liceului Borșa este de a pune accent pe elementele de valoare ale unei tradiții de renume, promovând o schimbare adaptată cerințelor de integrare europeană. Liceul oferă o educație de calitate bazată pe educarea personală și socială a elevilor. De curând i s-a apreciat valoarea, primind titlul de „Școală Europeană”.

”Cu mare bucurie, am oferit Liceului Borșa, în prezența întregului corp profesoral, certificatul de „Școală Europeană”. Acest titlu evidențiază implicarea școlii în proiecte și programe europene, precum și impactul pe care activitățile derulate în cadrul acestor proiecte l-a avut asupra culturii organizaționale a școlii. Certificarea Liceului Borșa cu titlul „Școala Europeană” îi conferă recunoaștere și prestigiu, iar eforturile depuse de oamenii acestei școli pentru reconfirmarea titlului duc la dezvoltarea unui mediu educațional axat pe noi experienţe de învăţare, de comunicare interculturală, precum și căi de motivare și de ameliorare a practicilor. Sincere felicitări colegilor mei pentru profesionalism, implicare și dedicare!”, a  precizat Mihai Pop, inspector școlar general al ISJ Maramureș.

Acest titlu va determina cadrele didactice să mențină și în continuarea unitatea de învățământ la standarde ridicate de educație, prin participarea activă a elevilor și profesorilor la proiecte educaționale transfrontaliere.

 

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu