Share
În Maramureș: 2.651 de elevi au susținut prima probă din cadrul Evaluării Naționale

În Maramureș: 2.651 de elevi au susținut prima probă din cadrul Evaluării Naționale

Astăzi, 22 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba și literatura română) – sesiunea 2021.

Au fost prezenți 2651 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 182 de candidați, ceea ce reprezintă 6,42% din total. Nu au fost situații de eliminare a vreunui candidat pentru tentativă de fraudă.  Nu a fost necesară utilizarea subiectelor de rezervă.

Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc joi, 24 iunie, iar ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. În acest sens, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Lasă un comentariu