Share
Generația 2020: O altfel de festivitate de premiere la Seini. Protagoniștii au fost absolvenții de gimnaziu și liceu

Generația 2020: O altfel de festivitate de premiere la Seini. Protagoniștii au fost absolvenții de gimnaziu și liceu

În contextul pandemiei COVID-19, regulile sunt mult mai stricte atunci când este vorba despre manifestările publice cu public numeros.

În aceste condiții, e știut faptul că absolvenții nu au avut parte de o festivitate de premiere așa cum se cuvine. Tocmai de aceea, în orașul maramureșean Seini s-a găsit o soluție chiar de Ziua Drapelului Național.

„Parcurgem o perioadă în care totul este altfel și datorită regulilor stricte pe care trebuie sa le respectam, nu am putut organiza o festivitate așa cum ne-am dorit și meritau din plin dragii noștri „Absolvenți 2020” ai Liceului Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde”. Totuși, nu am putut sa nu marcam momentul absolvirii claselor a VIII-a și XII , bucurându-ne de o generație impresionantă, cu care ne mândrim atât eu cât și Consiliul Local al orașului Seini.

Am organizat astăzi, de Ziua Drapelului Național, o festivitate mai aparte, respectând normele de protectie și distanțare socială. Am petrecut clipe emoționante, vesele, colorate și neprețuite alături de dragii noștri elevi care pășesc pe noi drumuri în devenirea lor.

Le-am oferit cu mare drag o diploma de absolvire, un tricou personalizat, multe baloane colorate, alături de mulțumirile, felicitările și dorințele noastre de succes în continuare. Rezultatele obținute deja ne-au adus multă încântare, mulțumire și mândrie, pentru care elevii și dascălii merită toate felicitările pentru efortul depus”, a spus Gabriela Florica Tulbure, primarul orașului Seini.

C.Ț.

Lasă un comentariu