Share
Eveniment științific la Sighet, organizat de UBB la 25 de ani de la înființarea Facultății de Psihologie din localitate

Eveniment științific la Sighet, organizat de UBB la 25 de ani de la înființarea Facultății de Psihologie din localitate

Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Științe ale Educației, Extensia Sighetu-Marmației, organizează în data de 31 mai 2024, Conferința Naţională Identitate și diversitate în educație.
Conferința se adresează cadrelor didactice din mediul academic și cel preuniversitar, cercetătorilor şi doctoranzilor, studenţilor și masteranzilor din domeniul Științelor Educației, precum și tuturor celor interesați de problematica conceptelor de unitate, identitate şi diversitate globală și europeană, naţională, regională şi locală, promovate la nivelul constructelor fundamentale din sistemul de învățământ și comunitate, în vederea consolidării proiectului european privind dezvoltarea patrimoniului comun european şi a diversităţii europene.

Semnificaţia acestui eveniment este dată și de aniversarea a 25 de ani de la înființarea în cadrul Extensiei Universității Babeș-Bolyai din Sighetu Marmației a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, instituție care continuă promovează la nivelul spațiului european, naţional, regional şi local formarea cadrelor didactice cu specializările profesor pentru învățământul preșcolar și profesor pentru învățământul primar.

Data limită pentru înregistrare este 27 mai 2024. Pentru înregistrare este necesară parcurgerea a două etape, în următoarea ordine: (1) Plata taxei de participare și (2) Completarea formularului de înscriere, care se găsesc aici.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu