Share
Asociația Pensionarilor din Învățământ Maramureș are o nouă conducere

Asociația Pensionarilor din Învățământ Maramureș are o nouă conducere

Ieri, 17 ianuarie, Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș (SLI MM) a găzduit ședința Asociației Pensionarilor din Învățământ (API) Maramureș, eveniment la care au participat membrii Adunării generale.

Prof. Ioana Petreuș, președintele SLI MM, a deschis ședința cu un călduros cuvânt de bun venit și a prezentat un scurt istoric al Asociației Pensionarilor din Învățământ din Maramureș. Ședința a fost marcată de prezența Luciei Zoicaș, președintele API Maramureș, care, într-un discurs emoționant, a mulțumit tuturor membrilor pentru colaborare și a exprimat dorința de a transmite ștafeta conducerii către o nouă echipă.

Lucia Zoicaș a prezentat o serie de aspecte legate de organizarea și statutul juridic al API Maramureș, evidențiind activitățile diverse desfășurate în beneficiul membrilor săi. API Maramureș a fost un partener de încredere pentru membrii săi, oferind consiliere și sprijin juridic, inclusiv cu sprijinul SLI MM, pentru a asigura dobândirea drepturilor cuvenite în instanță.

Printre activitățile desfășurate de API Maramureș s-au numărat excursii de interes, precum o vizită la Salina Turda și o excursie de două zile în zona Vaser – Vișeu. De asemenea, membrii au avut ocazia să exploreze Munții Apuseni, stațiunea Ocna Șugatag și Centrul de Odihnă și Formare construit de SLI MM.

Anul acesta marchează aniversarea a 15 ani de la înființarea API Maramureș, iar membrii au propus organizarea unui calendar extins de activități pentru a atrage mai mulți membri.

În cadrul ședinței, s-au desfășurat alegeri pentru conducerea API Maramureș, iar Claudia Bilașco a fost aleasă în funcția de președinte cu unanimitate de voturi. Alături de ea, au fost aleși vicepreședinte Maria Ardelean și secretar Margareta Andreica.

Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș și Asociația Pensionarilor din Învățământ Maramureș își exprimă recunoștința față de membrii lor pentru sprijin și implicare și își manifestă hotărârea de a continua să susțină și să dezvolte comunitatea educațională în Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu