Share
Intervenție în județul Maramureș!: În Baia Mare, un bărbat din Iași a intenționat să se arunce, de la etajul 2 al unei pensiuni. A fost salvat! (VIDEO ȘI FOTO)

Intervenție în județul Maramureș!: În Baia Mare, un bărbat din Iași a intenționat să se arunce, de la etajul 2 al unei pensiuni. A fost salvat! (VIDEO ȘI FOTO)

Intervenție în județul Maramureș! În Baia Mare un bărbat din Iași a intenționat să se arunce de la etajul 2 al unei pensiuni. A fost salvat de polițiștii maramureșeni!

În jurul orei 16.00, prin 112, a fost semnalată o tenativă de suicid la o pensiune de pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Către locul indicat s-au deplasat importante forțe de intervenție.

În fapt, un bărbat din județul Iași, venit ca și turist, a vrut să se arunce de la camera în care era cazat, situată la etajul 2 al pensiunii. Din fericire pentru el, un polițist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a reușit să îl salveze, după escaladarea balconului.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Maramureș la o unitate medicală, pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate. La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției, autospecială de pompieri cu scară dar și o autospecială pentru urgențe medicale.

Bărbatul din Iași, în vârstă de 72 de ani, ar fi avut un conflict azi-noapte cu un alt bărbat, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare, după care s-ar fi cazat azi-noapte la ora 04.00. Avea cu el pliante referitoare la un alt bărbat, cu care ar fi avut o relație. Însă situația este mult mai complicată! Vom reveni pe tema asta!

Până atunci, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș au venit cu o informare cu privire la ciudata situație de pe strada Victor Babeș din Baia Mare.

„Astăzi, 9 septembrie, la ora 16.08, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Victor Babeș un bărbat ar amenința ca se va sinucide, aruncându-se de la etajul unui imobil. La fața locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică, grupa de intervenție din cadrul S.A.S. și un negociator al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, care au identificat persoana ca fiind un bărbat de 72 de ani din Iași. În urma colaborării dintre polițiștii de ordine publică, negociator și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale aceștia din urmă au reușit imobilizarea bărbatului. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. Activitățile au fost coordonate direct de adjunctul șefului inspectoratului pe linie de ordine publică”, arată reprezentanții IPJ Maramureș. Stați pe DirectMM.ro, revenim cu informații despre acest caz!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu