Share
Intervenție în Baia Mare: Pompierii au salvat un cățel fără stăpân pe strada Iazului. Căzuse într-un canal. A fost imediat adoptat de o doamnă! (VIDEO ȘI FOTO)

Intervenție în Baia Mare: Pompierii au salvat un cățel fără stăpân pe strada Iazului. Căzuse într-un canal. A fost imediat adoptat de o doamnă! (VIDEO ȘI FOTO)

Intervenție în Baia Mare, marți, 10 august, în jurul orei 11.00, pe strada Iazului.

Pompierii au fost solicitați să salveze un cățel care se afla căzut într-un canal de beton.

Militarii s-au deplasat la fața locului și au reușit în interval scurt de timp să scoată micuțul patruped viu și nevătămat.

Cățelul este fără stăpân. Sau era. A fost preluat de către o doamnă care l-a hrănit și a spus că îl va ține de ea. Așadar micuțul a primit nu doar o nouă șansă la viață ci și o familie. Felicitări tuturor celor implicați!

Ar mai trebui spus că la intervenție a participat Ionuț Ahrițculesei, salvator în cadrul ISU Maramureș. El s-a remarcat inclusiv ca scafandru și este cunoscut în comunitate ca fiind unul dintre cei mai mari donatori de sânge, intervenind ori de câte ori este nevoie.

Ionuț, care este atât pompier cât și scafandru și paramedic a primit vestea că micul patruped îi va purta numele.

„Un cățeluș speriat, înfometat și ud, lătra disperat într-un bazin de decantare a dejecțiilor. O doamnă cu suflet mare l-a auzit și nu a rămas indiferentă. A sunat la 112, iar noi am intervenit. Așa se face că doamna care l-a luat în îngrijire i-a pus cățelușului numele Ionuț. Ce să zic? M-am ales cu încă un finuț”, arată Ionuț.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu