Share
Inițiativă superbă în Maramureș: Elevii Colegiului „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației adună bani pentru Cătălina, o colegă cu probleme de sănătate (FOTO)

Inițiativă superbă în Maramureș: Elevii Colegiului „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației adună bani pentru Cătălina, o colegă cu probleme de sănătate (FOTO)

Inițiativă superbă în Maramureș. Mai mulți elevi ai Colegiului Național Pedagogic Regele Ferdinand din municipiul Sighetu Marmației au decis să vină în ajutorul unei colege cu probleme de sănătate.

Zilele trecute, o parte din elevii Colegiului Pedagogic Regele Ferdinand din oraşul nostru, implicați în proiectul “Plante, oameni şi poveşti vindecătoare” au ieşit pe platoul din centrul oraşului pentru a veni în sprijinul unei colege.

Pe numele ei Cătălina, eleva care se confruntă cu o problemă severă de sănătate are nevoie de ajutorul celor din jur. După ce vreme de câteva zile au bătut la pas câmpurile Maramureșului în căutare de plante medicinale, elevii le-au împachetat cu grijă, iar tot ei le-au expus spre vânzare.

Suma rezultată va fi donată pentru însănătoșirea colegei lor, Cătălina. Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației, le-a vizitat standul și i-a apreciat pentru inițiativa lor. „Vă felicit sincer, pe toți cei implicați în acest proiect, pentru altruism, pentru spiritul de echipă de care dați dovadă și pentru felul în care alegeți să vă petreceți zilele de vacanță. Sănătate multă, Cătălina!”, mai arată Vasile Moldovan. Felicitări din partea noastră elevilor pentru inițiativă!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu