Share
Infracțiune rutieră: Un șofer beat rula cu viteză către Fărcașa. Polițiștii nu au reușit să îl testeze cu etilotestul

Infracțiune rutieră: Un șofer beat rula cu viteză către Fărcașa. Polițiștii nu au reușit să îl testeze cu etilotestul

Infracțiune rutieră în Maramureș, depistată de polițiștii Secției 3 Fărcașa, joi, 29 iulie, în jurul orei 22.00.

În timp ce executau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier pe D.J. 108A, în localitatea Fărcașa, au observat un autoturism care circula cu viteză excesivă din direcția localității Sârbi spre localitatea Fărcașa.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul auto a oprit într-o parcare, pornind spre o societate comercială aflată în zonă, dar polițiștii l-au somat și i-au cerut să se legitimeze, fiind vorba despre un bărbat de 49 de ani din Baia Mare.

Din cauza faptului că bărbatul emana halenă alcoolică și era incoerent în vorbire, polițiștii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, dar după mai multe încercări nereușite, acesta a refuzat să fie continuată testarea, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu