Share
Îndrăgita artistă Maria Mihali își serbează ziua de naștere; În 5 mai, alături de alți mari artiști, va susține un concert la BT Arena Cluj

Îndrăgita artistă Maria Mihali își serbează ziua de naștere; În 5 mai, alături de alți mari artiști, va susține un concert la BT Arena Cluj

Azi, 14 aprilie, maramureșeanca Maria Mihali își serbează ziua de naștere. Împlinește 28 de ani.

Este o artistă îndrăgită, iar vocea ei frumoasă ajunge la inima oricum indiferent că interpretează muzică bisericească sau folclor.

Chiar dacă a început târziu de cântat, cariera sa muzicală a ajuns deja la un nivel înalt, astfel că anul trecut în Noaptea de Înviere a susținut un concert la Ierusalim alături de alți mari artiști. De asemenea, în iunie 2023 a avut loc un concert extraordinar la Madrid, iar maramureșeanca Maria Mihali s-a aflat printre artiștii care au urcat pe scenă.

Anul acesta, în 5 mai, la prestigioasa BT Arena Cluj va avea loc un alt concert de excepție intitulat „Hristos a înviat”, organizat de Procred Music. Spectacolul va fi susținut de o orchestră de 140 de membri și un cor format din 50 de persoane. Va fi un eveniment de o rară frumusețe, subliniat de prestația artiștilor români de renume precum Nico Matei, Luminița Anghel, Maria Mihali, Alexandra Crișan, și Remus Alăzăroae, Emanuel Cârstea. De asemenea, scena va fi înnobilată de prezența unor artiști internaționali de marcă, cum ar fi Nick Casiciaro, Kurt Davies și Gabriel Henrique, cunoscut drept „vocea de aur a Braziliei”.

Îi dorim la mulți ani Mariei, cu sănătate, bucurii și multe împliniri în continuare!

L.C.H.

Citește și

Maria Mihali, studentă a Universității Naționale de Muzică București; „Nu îmi doresc să fiu acolo unde duce curentul, ci unde calitatea, frumosul și valorile adevărate poartă loc de cinste”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu