Share
Incident în incinta liceului: În județul Maramureș un portar al unei unități școlare este anchetat, după ce a agresat un câine cu care se jucau elevii! (VIDEO)

Incident în incinta liceului: În județul Maramureș un portar al unei unități școlare este anchetat, după ce a agresat un câine cu care se jucau elevii! (VIDEO)

Incident în incinta liceului: În județul Maramureș un portar al unei unități școlare este anchetat după ce a agresat un câine cu care se jucau elevii acesteia!

O filmare ajunsă pe rețelele de socializare a devenit obiectul unor anchete atât din partea Inspectoratului de Poliție al Județului, cât și din partea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

În filmare se poate observa faptul că portarul Liceului Teoretic Petru Rareș Târgu Lăpuș apucă de gât un cățeluș ținând în cealaltă mână un topor. Cățelul ar fi al unui localnic și foarte posibil că ar fi urmărit pe unul dintre elevi.

Odată ce a pătruns în incinta liceului, elevii acestuia s-au jucat minute în șir cu el. Văzând asta, portarul l-a apucat de gât și l-a târât afară, fără să țină cont de scântecele micului patruped care cel mai probabil nu prezenta vreun pericol pentru elevi. Portarul ținea un topor în mână în timp ce evacua micuțul animal.

Reprezentanții ISJ Maramureș arată că vor demara o anchetă în acest caz. La fel, reprezentanții IPJ Maramureș arată că în prezent conducerea Inspectoratului de Poliție a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Totodată, a fost informat și Biroul pentru Protecția Animalelor pentru stabilirea cu exactitate a existenței unor abateri ale legii privind protecția animalelor.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu