Share
În prag de aprilie: Stratul de zăpadă, în scădere în Maramureș, însă tot peste un metru. Maximul, la stația meteo Iezer, 101 centimetri

În prag de aprilie: Stratul de zăpadă, în scădere în Maramureș, însă tot peste un metru. Maximul, la stația meteo Iezer, 101 centimetri

Vremea s-a incalzit fata de ziua precedenta, dar a ramas mai rece decat normalul termic al perioadei, indeosebi in cursul noptii. Cerul a fost variabil.

Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 40 km/h statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag, Tg. Lapus si 11 grade la Sighetu Marmatiei. Local, dimineata si noaptea s-a semnalat bruma.

Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -12 grade, Targu Lapus si Cavnic -7 grade. Stratul de zapada masura pana la 101 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actonat cu un utilaj si au raspandit patru tone de material antiderapant in Pasul Prislop.

Cerul este senin, vantul sufla slab, la moderat. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 1-3 grade. Dimineata, local se va semnala bruma.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu