Share
În 27 decembrie 2022: Vor urca artiști foarte iubiți de publicul din județul Maramureș, la Festivalul „Marmația”! Un mare cântăreț invitat special!

În 27 decembrie 2022: Vor urca artiști foarte iubiți de publicul din județul Maramureș, la Festivalul „Marmația”! Un mare cântăreț invitat special!

În 27 decembrie 2022: Vor urca artiști foarte iubiți de publicul din județul Maramureș, la Festivalul „Marmația”! Un mare cântăreț invitat special!

Ziua de 27 decembrie 2022 este specială pentru maramureșenii și turiștii în județul nostru! Va avea loc cea de-a 54-a ediție a Festivaului Marmația, cel mai longeviv de acest gen din România.

„Stimați sigheteni, maramureșeni și oaspeți din toate colțurile lumii ce vă aflați în această perioadă în Maramureș, vă anunțăm cu bucurie că la Sighetu Marmației pe data de 27 decembrie va avea loc cea de-a 54-a ediție a Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă Marmația.

La Festivalul Marmația, cel mai longeviv eveniment de acest gen din România, isi dau întâlnire într-un spectacol tradițional de cântec și bucurie colindători din Țara Maramureșului și întreaga Românie. Obiceiurile, jocurile cu măști, colindele poartă în ele esența identității noastre maramureșene, a celei românești în general, identitate pe care avem obligația să o păstrăm și să o prețuim. Vă invit așadar, să ne bucurăm împreună de acest Unic moment, pe 27 Decembrie, la alaiul măștilor și portului popular și la spectacolul de gală ce vor avea loc în centrul orașului începând cu ora 12.00. Îndrăgitul interpret de muzică populară Aurel Tămaș, va încinge atmosfera cu un spectacol de excepție, iar seara o vom încheia cu focuri de artificii. Sperăm să aducem tuturor o rază de lumină, bucurie și speranță în aceste vremuri complicate. Vă așteptăm cu drag în inima Maramureșului Voievodal, la Sighetu Marmației!”, arată primarul Vasile Moldovan.

Pentru desfăşurarea Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă ”Marmația”, ce va avea loc marți 27 decembrie 2022 în centrul municipiului Sighetu Marmației, Comisia de organizare și desfășurare a adunărilor publice a dispus o serie de măsuri privind restricționarea circulației rutiere. Astfel, marți 27 decembrie în intervalul orar 07:30 – 23:00, va fi închis traficul rutier în zona centrală a municipiului, între sensul giratoriu din dreptul Detașamentului de Pompieri și Lukoil – pe ambele sensuri de mers, după cum urmează:
-De la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Traian (sens giratoriu Pompieri) până la intersecția străzilor 22. Decembrie 1989 cu Iuliu Maniu (Colegiul Național Pedagogic Regele Ferdinand)
-Pe strada Plevnei, traficul rutier va fi închis spre centrul municipiului
-Intersecția str. Iuliu Maniu cu 22 Decembrie, cu posibilitatea de deplasare spre str. Avram Iancu, spre Lukoil
-Strada Avram Iancu, intersecție cu str. M. Kogălniceanu și Constructorului – traficul va fi deviat, fiind interzis accesul spre centrul orașului
-Strada Mihai Eminescu, sectorul de drum de la intersecția cu strada Gheorghe Doja până la intersecția cu strada Dr. Ioan Mihalyi de Apșa, va fi blocat accesul spre centrul municipiului.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu