Share
Handbal Masculin Liga Zimbrilor: Minaur Baia Mare are vacanță până încep în țara noastră marile jocuri! Care este calendarul echipei din Maramureș!

Handbal Masculin Liga Zimbrilor: Minaur Baia Mare are vacanță până încep în țara noastră marile jocuri! Care este calendarul echipei din Maramureș!

Handbal Masculin Liga Zimbrilor: Minaur Baia Mare are vacanță până încep în țara noastră marile jocuri! Care este calendarul echipei din Maramureș!

S-a tras la sorți jocurile din noua ediție a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. CS Minaur, vicecampioana României, va juca în prima etapă pe teren propriu cu CSU Suceava, la fel cum se va întâmpla și în runda secundă, dar cu CSM București.

Să spunem că Minaur va evolua și în EHF European League, precum și în Cupa României. Încă nu s-au stabilit datele de disputare ale jocurilor, cert este că începutul noului sezon va fi undeva la finalul lunii august, sau începutul lunii septembrie. E posibil ca fetele să înceapă mai repede, deoarece au în noiembrie turneul final al Campionatului European, mai arată csminaur.ro.

Programul pentru echipa noastră, iată așadar care ar fi:
1.Minaur – CSU Suceava
2.Minaur – CSM București
3.CSM Vaslui – Minaur
4.Minaur – HC Dobrogea Sud Constanța
5.CSM Bacău – Minaur
6.Minaur – Potaissa Turda
7.ACS HC Buzău – Minaur
8.Minaur – Dinamo București
9.SCM Politehnica Timișoara – Minaur
10.Minaur – CSM Odorheiu Secuiesc
11.CSM Focșani – Minaur
12.Minaur – Steaua București
13.CSM Oradea – Minaur.

În acest moment, componenții echipei vicecampioanei României, CS Minaur Baia Mare, se află în vacanță. Reunirea lotului e ste prevăzută pentru data de 11 iulie, după care va urma vizita medicală și câteva antrenamente în localitate pentru readaptarea organismului la efort.

Din 18 până în 27 iulie, echipa noastră va efectua un stagiu de pregătire centralizată, la Novi Sad (Serbia), mai arată reprezentanții clubului băimărean, referitor la programul echipei de handbal masculin.

Pe 27 merg în Serbia, iar pe 28 iulie se va disputa primul meci amical, cu SCM Politehnica Timișoara, în deplasare. În zilele de 5 și 6 august va avea loc un turneu în Baia Mare, sistem Final Four (cu două meciuri) – trebuie să primim niște confirmări de la echipele invitate. Urmează un turneu în Serbia, pe 12 și 13 august, unde se vor disputa două jocuri, cu RK Jugovic Kac (Serbia – locul 12) și Vojvodina Novi Sad (Serbia – locul 1). Băimărenii vor mai participa la un turneu înaintea startului de campionat, la Sânnicolau Mare, pe 19-20 august, acolo unde vor întâlni pe Steaua Roșie Belgrad (Serbia – locul 9) și Szeged (Ungaria). Minaur va juca primele două etape din Liga Zimbrilor pe propriul teren. Pe 27 august este jocul inaugural, cu CSU Suceava, iar mai apoi, o săptămână mai târziu, cu CSM București. Să spunem că Minaur va evolua și în EHF European League în sezonul 2022-2023, grație locului al doilea ocupat la finele sezonului trecut. Până acum au fost anunțați patru jucători noi, dar conducerea clubului lucrează și la alte transferuri. Practic, în următoarele două săptămâni vom cunoaște lotul complet pentru sezonul care urmează, mai arată pe csminaur.ro reprezentanții echipei băimărene.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu