Share
Handbal feminin. Vești nedorite! Final Four-ul din Baia Mare se va disputa fără spectatori. Sezonul s-a terminat pentru Jelena Lavko (FOTO)

Handbal feminin. Vești nedorite! Final Four-ul din Baia Mare se va disputa fără spectatori. Sezonul s-a terminat pentru Jelena Lavko (FOTO)

Din păcate, nu vin vești bune pentru CS Minaur Baia Mare înainte de turneul Final Four organizat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

În primul și primul rând, în ciuda tuturor demersurile făcute de autorități, turneul final al EHF European League se va juca fără spectatori în tribune.

O altă veste tristă vine din vestiarul echipei maramureșene. Sezonul s-a terminat pentru Jelena Lavko! „Din păcate, interul dreapta al echipei CS Minaur Baia Mare, Jelena Lavko, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Gloria Bistrița, fiind împinsă din spate de jucătoarea cu numărul 28, Vasileuskaya, la o fază de joc.

În urma efectuarii unui RMN, sportiva din Serbia a primit o veste cât se poate de neplăcută – ruptură de ligamente și de menisc. Asta înseamnă că Jelena va pierde toate jocurile rămase până la finalul sezonului, ba mai mult, va pierde și o bună bucată din sezonul viitor”, a anunțat pe pagina sa de pe o rețea de socializare CS Minaur Baia Mare. În ciuda veștilor proaste, să ținem pumnii echipei noastre! Vezi în materialul de mai jos totul despre turneul Final Four din weekend!

DirectMM.ro

Citește și

Handbal feminin. Forza CS Minaur Baia Mare! Vezi prezentarea celor patru echipe care participă la turneul Final Four al EHF European League


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu