Share
Handbal feminin, naționala României. Trei jucătoare băimărene sunt convocate la echipa țării noastre. Vezi integral care este lotul actual!

Handbal feminin, naționala României. Trei jucătoare băimărene sunt convocate la echipa țării noastre. Vezi integral care este lotul actual!

Handbal feminin, naționala României. Trei jucătoare băimărene sunt convocate la echipa țării noastre. Vezi care este lotul integral actual!

Cele trei sportive de la CS Minaur Baia Mare convocate la lotul național în prezent sunt Cristina Laslo (nr. 13), Anca Polocoșer (nr. 99) și Oana Borș (nr. 55). Acestea sunt numerele de pe tricou de la echipa de club. Pentru Oana Borș este prima selecție la lotul de senioare, ea fiind convocată până acum la cea de tineret.

Naționala feminină de senioare se reunește în perioada 2-11 octombrie pentru acțiunea de pregătire centralizată de la Mioveni, ce va fi urmată de cele două meciuri din preliminariile EURO 2022, cu Insulele Feroe (Mioveni, 6 octombrie, ora 18.30) și cu Austria (Viena, 10 octombrie, ora 19.10 – ora României). Printre jucătoarele convocate se numără și trei de la CS Minaur Baia Mare. Iată lotul convocat de selecționerul Adi Vasile!

Lotul convocat:
Portari: Yuliya Dumansla (HC Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Elena Șerban (HC Dunărea Brăila)
Extreme stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Ana Maria Iuganu (Gloria Bistrița)
Interi stânga: Anca Polocoșer (CS Minaur Baia Mare), Sorina Tîrcă (Rapid București), Bianca Harabagiu (SCM Gloria Buzău), Bianca Bazaliu (HC Podravka)
Centri: Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Andreea Rotaru (SCM Gloria Buzău), Mădălina Zamfirescu (SCM Gloria Buzău)
Interi dreapta: Ana Maria Dragut (SCM Gloria Buzău), Alina Ilie (SCM Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (CSM București)
Extreme dreapta: Oana Borș (CS Minaur Baia Mare), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița)
Pivoți: Crina Pintea (Gyori Audi ETO KC), Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subțirică Iovănescu (SCM Gloria Buzău)
Selecționer: Adi Vasile.

C.Ț.

Lasă un comentariu