Share
Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare a publicat primele transferuri! Din țara noastră vor fi două, iar până la opt sunt din străinătate!

Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare a publicat primele transferuri! Din țara noastră vor fi două, iar până la opt sunt din străinătate!

Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare a publicat primele transferuri! Din țara noastră vor fi două, iar până la opt sunt din străinătate!

Conducerea CS Minaur Baia Mare s-a mișcat rapid pe piața transferurilor, după ce se știa că mai multe jucătoare de la echipa feminină au semnat contracte cu alte grupări, arată reprezentanții clubului.

Astfel, CS Minaur a semnat înțelegeri cu opt jucătoare, șase din străinătate și două din România. Cele șase vor fi anunțate treptat (primele două le vedeți chiar în acest articol), urmând ca pe cele două românce clubul să le anunțe abia la finalul sezonului, aceasta fiind cererea expresă a jucătoarelor. De la echipă vor pleca după terminarea acestui sezon șapte jucătoare: Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita. Tuturor acestora clubul le mulțumește, iar antrenorii și suportarii sunt convinși că ele vor da totul în următoarea perioadă pentru ca Minaur să-și atingă obiectivele.

Aleksandra Vukajlovic

Prima jucătoare pe care v-o prezentăm este Aleksandra Vukajlovic, sportivă născută pe 7 iunie 1997 la Cacak (Serbia). Are 1.70m și joacă pe postul de centru (conducător de joc). Echipele de seniori la care a evoluat: ŽORK Jagodina (2016), Békéscsabai ENKSE (2016-2020), Debreceni VSC (2020-2021), iar sezonul 2021-2022 a jucat pentru Érd HC (unde a fost împrumutată de Debrecen). La Erd este în acest moment a doua marcatoare a echipei. Este componentă a echipei naționale a Serbiei, pentru care a jucat 14 meciuri și a marcat de 28 de ori. La ediția din 2021 a Campionatului Mondial, Aleksandra a marcat 4 goluri pentru echipa Serbiei. Ea a evoluat și la turneul final al Campionatului European din 2018, arată csminaur.ro.

Gabriela Gudelj

Gabriela Gudelj s-a născut la Split (Croația) în data de 9 august 1997. Are 1.75m și 69 kg și joacă pe postul de inter dreapta. A început handbalul în orașul ei natal, apoi și-a continuat activitatea la Lokomotiva Zagreb. A plecat apoi în Norvegia, unde A plecat apoi în Norvegia, unde a jucat trei sezoane la două cluburi, Gjovik și Byasen Handball. Acum două sezoane s-a întors în Croația la Zrinski, iar mai apoi a semnat pentru Podravka Vegeta, unde a fost colegă cu internaționalele romance Yulia Dumanska și Bianca Bazaliu. Pentru Podravka a evoluat și în grupele Ligii Campionilor, marcând două goluri. Gabriela a făcut parte din echipa de handbal feminin a Croației în calificările la Campionatul European din octombrie anul trecut și a participat și la Campionatul Mondial din Spania, mai arată csminaur.ro.

C.Ț.

În galeria foto – rândul 1, Aleksandra Vukajlovic, rândul 2, Gabriela Gudelj


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu