Share
Handbal feminin. Interes maxim pentru Final Four-ul din Baia Mare! Turneul final al EHF European League va fi văzut în direct în 22 de țări

Handbal feminin. Interes maxim pentru Final Four-ul din Baia Mare! Turneul final al EHF European League va fi văzut în direct în 22 de țări

Sezonul inaugural al Ligii Europene feminine EHF se va încheia în România în acest weekend, cu patru echipe care vor lupta pentru trofeu.

EHF European League are loc în Baia Mare, întrucât competiția europeană intercluburi a doua ca valoare se încheie cu un turneu final cu patru echipe, pentru prima dată în istoria EHF.

În cadrul evenimentului, gazdele CS Minaur Baia Mare vor înfrunta echipa franceză Nantes Atlantique Handball în prima semifinală (sâmbătă, ora 15.45), după care va urma meciul dintre Siófok KC (Ungaria) și Herning-Ikast Handbold (Danemarca), a doua semifinală, de la ora 19.00. Finală mică va fi duminică, de la ora 15.45, iar finala mare de la ora 19.00.

Evenimentul atrage atenția fanilor din întreaga lume. Platforma EHFTV de vizionare gratuită este locul în care fanii, după o înregistrare unică, vor gasi toate cele patru meciuri ale turneului final, deși restricțiile de blocare geografică s-ar putea aplica în anumite regiuni. Platforma este complet adaptabilă pentru toate dispozitivele, indiferent dacă fanii se bucură de meciuri acasă sau de pe un dispozitiv mobil.

Nu mai puțin de 22 de posturi TV vor transmite finala EHF în direct, ceea ce înseamnă că va fi stabilit un nou record istoric pentru orice finală din a doua competiție feminină. Unde se pot vedea meciurile: Austria (DAZN), Bosnia Herțegovina (Arena Sport), Belarus (Belarus 5), Croația (Arena Sport 2), Cehia (SportTV 2), Danemarca (TVR 3 Sport/Max, Viaplay), Spania (DAZN Fin – Viaplay), Franța (Eurosport Player), Georgia (Silk Sport HD1), Germania (DAZN), Ungaria (SportTV 1), Regiunea Mena (Ontime), Macedonia de Nord (Arena Sport), Muntenegru (Arena Sport), Norvegia (Viaplay), Polonia (Eurosport Player), România (Telekom Sport 4, Digi Sport 1, Look Sport), Serbia (Arena Sport 3-5), Slovacia (SportTV 2), Suedia (VSport+ / Viaplay), Turcia (TRT Spor 2), Ucraina (SportTV) și platfotma EHFTV.

Mulți fani s-au familiarizat în acest sezon cu blogul live de pe eurohandball.com, unde jurnaliștii EHF îi ghidează pe fani în fiecare minut al acțiunii (livetext).

În timpul finalei, fanii vor găsi acoperire pentru toate cele patru meciuri, comentarii în direct pe măsură ce se desfășoară acțiunea, actualizări despre rezultate, discuții despre jocurile viitoare, link-uri pentru a viziona, o imagine de ansamblu a conversației pe rețelele sociale – și multe altele. Nu puteți urmări acțiunea în direct? Tickerul live eurohandball.com oferă o descriere în direct a celor 60 de minute cu informații precum goluri, sancțiuni, loturi, statistici, datorită managementului de la fața locului.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu