Share
Handbal feminin. Costică Buceschi și-a reziliat contractul cu CS Minaur Baia Mare. Ce s-a întâmplat de fapt, anunțul făcut acum de antrenor

Handbal feminin. Costică Buceschi și-a reziliat contractul cu CS Minaur Baia Mare. Ce s-a întâmplat de fapt, anunțul făcut acum de antrenor

CS Minaur Baia Mare nu îl mai are ca antrenor pe Costică Buceschi. Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe o rețea de socializare, în seara de vineri, 16 iulie, la scurt timp după reuniunea lotului.

Să spunem și că sezonul 2020-2021 a fost cel mai bun din istoria secției de handbal feminin a clubului, cu argint național și bronz în EHF European League. „Stiti cu toții ca nu sunt o persoana activa pe retelele de socializare, dar astazi trebuie sa fac un anunt. Este un anunt trist pentru mine deoarece am sperat pana in ultima clipa ca nu voi fi nevoit sa fac din nou acest pas.

Astazi am reziliat, pe cale amiabila, contractul meu cu CS. Minaur desi perioada scadenta era 2022, adica sezonul viitor. In ultima perioada lucrurile au luat o cu totul alta directie decat cea normala unui club cu pretentii de trofee in tara si Europa. In aceasta prima saptamana de pregatire din noul sezon ,eu sunt singurul care a mai ramas la echipa din tot staff-ul tehnic, toti ceilati colaboratori fiind indepartati pe rand (preparator fizic, antrenor secund si antrenor cu pregatirea portarilor).

Cred ca aceste actiuni au avut ca scop indepartarea mea de la echipa, lucru reusit pe deplin. Vreau sa multumesc tuturor jucatoarelor, antrenorilor cu care am colaborat in cele 3 sezoane de cand m-am reîntors in Baia Mare, fara munca si ajutorul lor nu am fi reusit sa facem o performanta atat de mare ca cea din sezonul proaspat incheiat. Si nu in ultimul rand vreau sa-i multumesc si celui cu care am pus bazele echipei si performantei din ultimul campionat, Daniel Kotecz un om alaturi de care as fi dispus sa o iau oricand de la capat”, arată Costică Buceschi.

Anunțul vine la foarte scurt timp după ce, pe site-ul clubului, csminaur.ro, a fost publicat un interviu cu Costică Buceschi. Acesta declara că „lipsesc cei doi oameni ai mei cu care am lucrat împreună, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu. Momentan sunt singur. La fel, preparatorul fizic, Ștefan Ciuntu nu mai lucrează cu noi. Am cooptat un băiat nou și e greu ca venind atâta lume nouă, într-un timp foarte scurt, să reușești să faci ca lucrurile să meargă la fel cum au mers sezonul trecut. Va fi foarte dificil să menținem un nivel al exprimării echipei la ce s-a întîmplat în sezonul trecut”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în condițiile în care în data de 19 iulie echipa va merge în cantonament până în 23 iulie la Hajdunanas, Ungaria.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu