Share
Grupul Anonymous, mesaj important pentru Vladimir Putin. Ce planuri au hackerii: „Vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii”

Grupul Anonymous, mesaj important pentru Vladimir Putin. Ce planuri au hackerii: „Vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii”

Hackerii de la Anonymous i-au transmis un mesaj neașteptate lui Vladimir Putin, după ce au declarat „război cibernetic” Rusiei. Iată ce plănuiesc să facă, arată a1.ro, dacă atacurile asupra Ucrainei nu vor înceta.

Grupul de hackerii Anonymous a început să facă „victime” în Rusia, după ce Vladimir Putin a declarat război Ucrainei. Hackerii au închis până acum mai multe site-uri guvernamentale rusești și au „spart” baza de date a Ministerului Apararii din Rusia.

La scurt timp de la „atacurile cibernetice”, comunitatea de hackerii a transmis un mesaj neașteptate către Vladimir Putin. Grupul Anonymous a ținut să evidențieze că toate secretele deținute de Rusia pot deveni publice dacă războiul din Ucraina nu va înceta, iar drepturile fundamentale ale omului nu vor fi respectate.

Prima „victimă” a grupului de hackeri Anonymous a fost canalul de televiziune rusesc RT, iar mai apoi baza de date a Ministerului Apararii din Rusia. Aceștia au făcut publice mai multe date secrete ale Rusiei pe rețelele sociale, însă mai apoi fișierele au fost șterse. Grupul Anonymous nu se oprește aici. În urmă cu câteva ore, unul dintre hackerii comunității a transmis un mesaj important către Vladimir Putin. „Războiul cibernetic” va continua, iar site-urile guvernamentale picate până acum au fost doar începutul.

„Salutări cetățenilor din toată lumea. Ăsta e un mesaj pentru Vladimir Putin, de la Anonymous. Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv”, a transmis grupul de hackeri liderului rus, duminică dimineață, pe contul de Twitter, mai arată a1.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu