Share
Gest emoționant în Ulmeni: Un vârstnic de 85 de ani din Cluj și-a aniversat ziua de naștere la centrul de vaccinare. A împărțit un tort cu personalul medical (FOTO)

Gest emoționant în Ulmeni: Un vârstnic de 85 de ani din Cluj și-a aniversat ziua de naștere la centrul de vaccinare. A împărțit un tort cu personalul medical (FOTO)

Moment inedit și, totodată emoționant, la Centrul de Vaccinare din Ulmeni. Un bărbat în vârstă de 85 de ani din Cluj, venit pentru imunizare în orașul maramureșean, a ales să își sărbătorească ziua de naștere împreună cu soția sa, alături de personalul medical.

Întâmplarea care a impresionat cadrele medicale din Ulmeni a avut loc alaltăieri. Tiberiu Turianu (85 ani) și soția sa Silvia (77 ani) au venit la Ulmeni pentru rapelul cu serul Pfizer. Nu au venit, însă, oricum, ci cu tort și o șampanie fără alcool, pentru a sărbători alături de angajații centrului.

“Marți, dânșii au venit din Cluj pentru rapel. Ne-au impresionat foarte tare. Ne-au adus un tort și șampanie fără alcool. Au spus, de fapt, că au două torturi, unul pe care urmau să îl împartă cu familia și unul pe care au vrut să îl împartă cu noi. Ne-au mărturisit că sunt foarte încântați de munca pe care o facem și ne-au spus că, vaccinându-i, le-am salvat viața. I-am cântat atât domnului Tiberiu, care tocmai marți a împlinit 85 de ani, cât și doamnei Silvia, „La mulți ani!”. Și noi, și dânșii, am fost extrem de emoționați”, a relatat, pentru DirectMM.ro, Neli Crina Pop, coordonatorul Centrului de Vaccinare din Ulmeni.

Șefa centrului din orașul maramureșean spune că toate cadrele medicale care vaccinează populația sunt mândre că au ocazia să vină în sprijinul cetățenilor imunizându-i anti-COVID-19. “Evenimentul ne-a marcat în mod pozitiv. Și prin gestul dânșilor, cât și prin prisma faptului că dânșii, aflați la o vârstă respectabilă, au venit tocmai din Cluj pentru a se vaccina. Țin să vă spun că avem multe persoane care vin la noi pentru vaccinare din alte județe, și mai tineri, și mai în vârstă. În prezent, vaccinăm, prin cele două fluxuri, minimum 120 persoane pe zi, 60 per flux, iar din weekend, vom avea încă 24, 12 per flux, deci cel puțin 144 pe zi. Așadar, acest număr este minimul, întrucât am avut până acum și zile cu 160-170 persoane imunizate. Din 20 ianuarie, am vaccinat mii de persoane”, a explicat Neli Crina Pop.

C.Ț.

Lasă un comentariu