Share
Gala Voluntariatului ediția 2022: Un tânăr maramureșean poate câștiga în acest an titlul special la categoria „Social și Umanitar”! Ajută prin vot!

Gala Voluntariatului ediția 2022: Un tânăr maramureșean poate câștiga în acest an titlul special la categoria „Social și Umanitar”! Ajută prin vot!

Gala Voluntariatului ediția 2022: Un tânăr maramureșean poate câștiga în acest an titlul special la categoria „Social și Umanitar”! Ajută prin vot!

Gala Voluntariatului din România este, în primul rând, despre oamenii care au desfășurat acțiuni de voluntariat în folosul comunității. Ne dorim ca evenimentul să devină tradiție în țară, fiind prima ediție organizată de Comunitatea ONedu România.

„Ne dorim să ajungem la poveștile oamenilor din teren, care își dedică timpul să schimbe, doneze sau ajute alți oameni și organizații din țară. Împreună celebrăm voluntariatul din România, în data de 3 decembrie, cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntariatului, care are loc anual pe data de 5 decembrie. Premieră la Gala Voluntariatului! Poți susține acum voluntarul tău favorit din 2022 prin acordarea unui vot, ajutându-l astfel să primească distincția de preferat al publicului în data de 3 decembrie. Votează acum!”, arată organizatorii.

„În competiţia Gala Voluntariatului, Safar Istvan a fost nominalizat la categoria Social și Umanitar, nominalizare care s-a făcut prin prisma activităților desfășurate din februarie până în prezent în ajutorarea persoanelor refugiate din Ucraiana, din zonele de conflict, dar și datorită altor proiecte sociale și umanitare în care s-a implicat în decursul acestui an. Anul acesta am ales să aducem în centrul atenției valori precum empatia, toleranţa, solidaritatea, atât de necesare în dezvoltarea noastră ca oameni, care acționăm uneori fără oboseală, teamă sau fără a aștepta ceva la schimb, pentru ajutorarea semenilor.
Ca el sunt mulți sigheteni, care au fost prezenți în punct, dar meritul lor a fost uitat. Noi nu am uitat. Prin această nominalizare dorim să aducem tribut tuturor voluntarilor care au fost în zona cea mai fierbinte a orașului, în zilele geroase de februarie și martie a anului acesta”, arată acum Asociația SZMISZ.

„Nu sunt un mare fan al acestui tip de „competiție” dar de data asta nu prea am de ales. Am onoarea să fiu nominalizat pentru titlul de Voluntar al Anului la categoria Social și Umanitar în cadrul Galei Voluntariatului. Cu toate că nominalizarea este una personală, ea reflectă recunoașterea muncii tuturor voluntarilor asociației noastre și nu numai, care au depus eforturi uriașe pentru ajutorarea celor aflați in nevoie. Dacă considerați că merit, și merităm să punem Sighetul pe harta voluntariatului din România, vă rog să îmi și să ne acordați un vot. Vă mulțumesc!”, arată acum Istvan Safar. Vă puteți exprima sprijinul, votând aici: https://gala.ivoluntar.org/ la categoria Social și Umanitar sau direct pe formular: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSebRBNTwr4VHU4…/viewfor.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu