Share
Fotbal optimi, Cupa României. Minaur Baia Mare întâlnește deținătoarea titlului pe teren propriu! Vezi foto cu nocturna! Nu este cu public partida asta! (FOTO)

Fotbal optimi, Cupa României. Minaur Baia Mare întâlnește deținătoarea titlului pe teren propriu! Vezi foto cu nocturna! Nu este cu public partida asta! (FOTO)

Fotbal optimi, Cupa României. Minaur Baia Mare întâlnește deținătoarea titlului, pe teren propriu! Vezi foto cu nocturna! Și nu este cu public partida aceasta!

Miercuri, 27 octombrie, începând cu ora 18.00, este programată partida dintre CS Minaur Baia Mare, echipă aflată acum în Liga 3 și deținătoarea titlului, Universitatea Craiova.

CS Minaur Baia Mare pornește în mod clar ca echipa cu șansa a doua, cu toate că este lider în Seria 10 a Ligii 3, după ce s-au încheiat meciurile din tur. Universitatea Craiova este mare favorită, deținătoarea titlului, dar loc 2 în Liga 1, la începutul zilei de 25 octombrie.

Gazda meciului de Cupă este echipa considerată mai slabă valoric, iar CS Minaur Baia Mare a închiriat și o nocturnă pentru meci. Planul era să fie cu spectatori, iar prețul unui bilet în valoare de 50 lei. Acesta era planul, dar a venit decizia națională ca, în contextul exploziei de cazuri de COVID-19, spectatorii să nu mai aibă acces. Nu știm cum își va amortiza administrația locală investiția dar știm că vom reveni cu amănunte! Și cu foto proaspete. Acestea sunt de duminică! P.S. Tabela a rămas înțepenită la 9-1 pentru noi împotriva oaspeților! Ar fi bine dacă ar fi!

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. MINAUR BAIA MARE NU A INTALNIT IN OPTIMI ,, DETINATOAREA TITLULUI” CI DETINATOAREA CUPEI !

    Răspunde

Lasă un comentariu