Share
Fotbal Masculin Cupa României: Minaur Baia Mare a câștigat cu rivala și este calificată în turul patru! Au obținut victoria cu reușită in extremis!

Fotbal Masculin Cupa României: Minaur Baia Mare a câștigat cu rivala și este calificată în turul patru! Au obținut victoria cu reușită in extremis!

Fotbal Masculin Cupa României: Minaur Baia Mare a câștigat cu rivala și este calificată în turul patru! Au obținut victoria cu reușită in extremis!

Victorie a echipei din municipiul Baia Mare cu marea rivală din Satu Mare, într-un meci contând pentru turul 3 al Cupei României. Meciul s-a disputat pe Stadionul „Olimpia – Daniel Prodan”, CSM fiind echipa gazdă, întrucât evoluează în al treilea eșalon și, ca atare, a primit vizita unei echipe din cel de-al doilea, care au intrat acum în competiție.

Din fericire, echipa băimăreană a avut câștig de cauză, cu 2-1 (1-0). Băimărenii au fost cei care au deschis scorul prin Potcoavă în min. 34, după care gazdele au reușit să egaleze prin Nandor Suveg cu șase minute înainte de final. Asta după ce rataseră un penalty în min. 68. Când toată lumea credea că se va ajunge la prelungiri, Minaur a izbutit să înscrie golul calificării prin Vasile Chițaș, în min. 88. Un meci bun pentru echipa noastră, care a eliminat liderul neînvins din seria a 10-a din Liga 3, arată csminaur.ro.

CSM Satu Mare – CS Minaur Baia Mare: 1-2 (0-1)
Stadionul “Olimpia – Daniel Prodan” din Satu Mare
Arbitri: George Cătălin Roman (Timișoara) – Răzvan Constantin Nica (Reșița), Ioan Cozorici (Zalău). Observator arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca). Observator joc: Leontin Moga (Zalău)
CS Minaur (antrenor Ciprian Danciu): 1. Alexandru Costache – 5. Gabriel Oiță, 4. John Mondragon, 3. Răzvan Lazăr, 21. Marius Potcoavă (13. Cătălin Alexe – min. 77), 97. Iustin Neacșu, 55. Ricky Gneba, 8. Denis Matei, 88. Alexandru Mărieș (20. Bogdan Rotar – min. 77), 7. Sergiu Ciocan (11, Vasile Chițaș – min. 67), 9. Ciprian Stanciu (19. Kevin Bakare – min. 77)
Rezerve neutilizate: 29. Emanuel Breban – 22. Alexandru Stoian, 10. Mircea Donca, 23. Raphael Stănescu, 28. Cassama Muacir
Cartonașe galbene: Vădan (50), Ciul (90+3) / Neacșu (54), C. Danciu (86).

Așadar iată ce urmează! Faza următoare este cea de Play-off, programată pe 29 septembrie, când vor intra în competiție și primele cluburi de Liga 1. Aici intră cele 24 de echipe calificate din turul 3, precum și 8 echipe din Liga 1, cele de la locul 9 în jos în ultimul sezon din Liga 1. După faza play-off-ului se trece la grupe, unde vor intra cele 16 echipe câștigătoare în play-off și primele 8 formații din sezonul anterior al Ligii 1. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 3 urne valorice, urmând a fi repartizate în 4 grupe de câte 6 echipe. Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3, mai arată csminaur.ro. Le dorim mult succes!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu