Share
Fotbal, Liga 2, România. Echipa care ar fi putut lăsa loc în campionat celei din Recea a fost surclasată, astăzi, cu 14-0, de Gloria Buzău!

Fotbal, Liga 2, România. Echipa care ar fi putut lăsa loc în campionat celei din Recea a fost surclasată, astăzi, cu 14-0, de Gloria Buzău!

Vă aduceți aminte că Maramureșul a avut sezonul anterior o echipă în Liga 2, ACSF Comuna Recea. Aceasta a retrogradat după un meci de baraj cu Unirea Slobozia, însă ar fi putut să se mențină totuși în al doilea eșalon fotbalistic.

Asta datorită fuziunii dintre Viitorul Constanța și Farul Constanța. Odată ce echipele de pe malul mării au devenit Farul Constanța, în Liga 1, locul din Liga 2 ar fi putut reveni echipei din Recea, prima retrogradată. Din păcate constănțenii au vrut să înscrie fosta Farul, iar Recea oricum nu s-a mai înscris, nici măcar în Liga 3.

Ei bine, acum revenim la ziua de astăzi. Probleme uriașe pentru Unirea Constanța, echipa care anul trecut se chema Farul. În etapa a cincea din Liga 2, constănțenii au fost umiliți la Buzău, de echipa din localitate, scor 14-0! Deși au avut în lot și juniori de la FCSB, conducerea a decis ca aceștia să nu fie folosiți în acest meci, notează digisport.ro despre acest meci.

Sursa citată mai arată că Unirea Constanța și-a schimbat numele după ce anul trecut se chema Farul. Însă Farul este numele actual al echipei lui Gică Hagi, din Liga 1, după ce a fuzionat cu FC Viitorul. În urmă cu două etape, Zicu era pe bancă la Unirea Constanța, când și-a dat demisia. Unirea Constanța a pierdut cu Concordia Chiajna (0-2), Hermannstadt (0-2) și U Cluj (0-1), iar după partida cu ardelenii, fotbaliștii n-au mai suportat și au scos la iveală problemele cu care se confruntă clubul. Unii dintre ei chgiar au spus că nu știu nici măcar unde vor dormi la meciurile din deplasare. A urmat un 0-2 cu Poli Timișoara, iar acum Unirea Constanța joacă în deplasarea cu Buzău. Azi, la pauză, era deja 9-0, pentru ca în a doua repriză să se mai înscrie cinci goluri. Trei jucători de la Buzău, Ciobanu, Ekollo și Chica-Rosa au bifat câte un hatrick, un jucător, Neacșu, o dublă, respectiv au mai marcat Rogac, Oltean și Cârstocea.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu