Share
Festivalul „Nopți de Sânziene” de la Borșa are loc în weekend; Un spectacol al luminii și bucuriei

Festivalul „Nopți de Sânziene” de la Borșa are loc în weekend; Un spectacol al luminii și bucuriei

În acest weekend sunteți invitați să participați la ediția cu numărul XLI a Festivalului „Nopți de Sânziene” de la Borșa.

Programul este diversificat:

  • sâmbătă, 22 iunie: distracție și voie bună cu Dj Dark alături de DJ R și DJ Pyt;
  • duminică, 23 iunie, participanții mici și mari vor fi fascinați de: Parada Personajelor din Povești, Spectacol de Magie „Pălăria Vrăjită”, Ansamblul Colibri și Grupul de Canto Dreamers. În incinta Centrului Cultural, pentru cei care au achiziționat deja biletele, se vor bucura de piesa de teatru “Năpasta”, de I.L. Caragiale

Ziua de duminică se va încheia cu cel mai frumos obicei de Sânziene: Învârtitul făcliei, după care va fi proiectat în aer liber filmul documentar etnografic: „Gată mamă, cufăru’!”.

„Luni, 24 iunie, vom îmbrăca cu toții frumosul nostru port popular și împreună cu ansamblurile prezente la eveniment vom străbate orașul într-o Paradă a Portului Popular.

Regalul Folcloric va fi susținut de artiști îndrăgiți: Deți Iuga, Silvia Timiş și Cătălin Iancu, Carmen Ştețco, Mihaela Mihali, Anghelina Timiș Lungu, Alessia Câmpan, Danci Rebecca și alții.

Sergiu Gabriel Kotorbacs și Ionuţ Hanțig vor întreține atmosfera cu coveruri muzicale pe toate gusturile, iar binecunoscutul artist și influencer Dorian Popa va încheia festivalul cu un show incendiar”, anunță organizatorii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu