Share
Festivalul Aproape: Maia Morgenstern, prima mare artistă invitată specială

Festivalul Aproape: Maia Morgenstern, prima mare artistă invitată specială

Maia Morgenstern este primul nume mare anunțat la Festivalul Aproape Baia Mare, care va avea loc în 10-17 mai 2024.

Ediția a doua se anunță a fi de nereatat. Se anunță nume mari la festivalul de teatru (și nu numai). Președintele Artspot și principalul organizator, Dragoș Călin, a făcut publice primele informații.

”Am marea bucurie să anunță că vine doamna Maia Morgenstern cu spectacolul-confesiune ”Nu sunt eu”, regia Victor Ioan Frunză, cu lansarea cărții autobiografice ”Nu sunt eu”, dar și la ”Ziua Aproape”, unde va discuta cu publicul băimărean cu drag și apropiere”, arată actorul Dragoș Călin.

Practic, vor fi opt zile de festival, în perioada 10-17 ani, în care va fi adusă împreună comunitatea băimăreană prin:

-10 spectacole de teatru

-Ziua Aproape (unde 3 personalități din România vor discuta liber cu spectatorii festivalului)

-ateliere gratuite pentru 500 de tineri băimăreni (teatru, dans, jurnalism, prim-ajutor, modă, discursuri, scriere ș.a.m.d.)

-seri de scurt-metraj (proiectate pe clădirea teatrului)

-3 evenimente stradale (din care două pentru cei mici, extraordinare)

-serile de socializare din curtea teatrului, care anul trecut au dat naștere la momente extraordinare.

Ce vrem cu Festivalul Aproape? Să apropiem comunitatea băimăreană de ea însăși prin evenimente memorabile, seri de neuitat și bucurii artistice. La evenimentele noastre nu doar vii și pleci, ci rămânem cu toții să schimbăm vorbe, gânduri și să ne bucurăm de faptul că suntem oameni faini care trăiesc într-un oraș minunat. (alături de nelipsitele gustări delicioase și pahare răzlețe). Echipa festivalului este formată din aceiași tineri artiști cu care v-ați întâlnit și anul trecut: Rodica, Carmen, Larisa, Andrei, Alex și eu. Mai sunt multe de anunțat și vă zic cu inima deschisă că abia aștept să devoalez și restul minunățiilor. Rând pe rând… ”, mai arată actorul Dragoș Călin, care lansează și doritorilor posibilitatea de a fi partener la festival, contactând organizatorii. Sunt multe de organizat!…

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu