Share
Facturi întârziate la energie electrică în Maramureș

Facturi întârziate la energie electrică în Maramureș

Perioada anunțată inițial de Electrica Furnizare pentru optimizări complexe ale sistemelor informatice se va prelungi până la 15 februarie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei.

Inițial, această perioadă de optimizare trebuia să cuprindă strict luna ianuarie, dar acum s-a prelungit până la mijlocul lunii februarie. Ca atare, clienții gigantului de energie vor întâmpina în continuare limitări în accesarea anumitor funcționalități utilizate.

”Perioada de optimizări complexe ale sistemelor noastre informatice se prelungește până la data de 15.02.2024, motiv pentru care vei întâmpina în continuare limitări în accesarea anumitor funcționalități utilizate de către tine în relația cu noi”, arată oficialii Electrica Furnizare.

”În perioada optimizărilor de sistem, nu vei putea utiliza următoarele aplicații și funcționalități: MyElectrica – aplicație și portal; TelVerde (comunicare index autocitit); Formularul unic de contact online; E-chat; Plata în punctele de relații cu clienții (Info Kiosk/POS); Serviciile din meniul interactiv Call-center (activare a opțiunii de apel la emiterea preavizului, informații despre intervalul de comunicare a indexului sau perioada de citire programată a contorului)”, mai arată oficialii Electrica Furnizare.

Conform Electrica Furnizare, odată cu implementarea optimizărilor, data la care veți transmite indexul autocitit în luna februarie 2024 pentru energia electrică se modifică astfel: BIHOR, BRĂILA, BRAȘOV, CLUJ, PRAHOVA, SIBIU – Perioadă transmitere index: 15.02.2024 – 19.02.2024; ALBA, BISTRIȚA-NĂSĂUD, BUZĂU, MARAMUREȘ, MUREȘ, VRANCEA -Perioadă transmitere index: 19.02.2024 – 23.02.2024; COVASNA, DÂMBOVIȚA, GALAȚI, HARGHITA, SĂLAJ, SATU-MARE- Perioadă transmitere index: 24.02.2024 – 28.02.2024. Pentru clienții celorlalte județe, perioada de transmitere a indexului autocitit rămâne cea comunicată pe factura aferentă lunii decembrie 2023. Începând cu luna martie 2024, informațiile cu privire la perioada de transmitere a indexului autocitit pentru locul dumneavoastră de consum se vor regăsi în factura de energie electrică, arată oficialii.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Aninumus Grigore

    Te pun sa îți activezi factura electronică și apoi își închid cică temporar siteul pentru revizie. Apoi îți vin facturi restante pentru care ai platit fara sa mai poți demonstra într-un mod simplu. Bătaie de joc respectiv interese meschine

    Răspunde

Lasă un comentariu