Share
Exemplu pentru tineri: O bunicuță de 97 de ani s-a vaccinat la centrul din Seini. „Ne-a promis că se întoarce la rapel cu aceeași voință de a trăi”

Exemplu pentru tineri: O bunicuță de 97 de ani s-a vaccinat la centrul din Seini. „Ne-a promis că se întoarce la rapel cu aceeași voință de a trăi”

Într-o lume în care inconștienții dansează la proteste anti-vaccinare fără mască pe versuri de muzică mai cultă decât ei, sunt și exemple pozitive.

În Maramureș, în ultimele zile, s-au înregistrat și decese din grupe de vârstă cunoscute ca fiind cele mai puțin vulnerabile. Doi bărbați de 48 și 58 de ani cunoscuți în comunitate și-au găsit sfârșitul din cauza acestui virus blestemat. În acest context, vă prezentăm un exemplu de maramureșancă ce înțelege cât de importantă este viața.

„Am 2 luni de când coordonez centrul de vaccinare din Seini…Am vaccinat până acum peste 6000 de persoane în acest centru. În calitate de medic, alături de colegii mei asigurăm buna funcționare a acestui centru. Nu am avut niciun eveniment neplăcut, nicio reacție adversă importantă. În schimb am avut ocazia să discutăm cu diverși oameni, din toate categoriile sociale.

Am avut și o bunicuță de 97 de ani care s-a vaccinat și care ne-a promis că se întoarce la rapel cu aceeași voință de a trăi. Am înțeles că pentru mulți dorința de a trăi și de a se proteja nu poate fi oprită de distanțe. Azi am avut persoane programate din Cluj, Oradea și cred că peste jumătate din cei prezenți, din municipiul Satu Mare și localități din județul Satu Mare. Mulți ne mulțumesc pentru organizare și pentru profesionalism. Sincer, e satisfacția noastră…

În ciuda multor răutăți, fake-news-uri și a altor mici șicane, subiective de altfel, din partea negativiștilor, rămânem la a asigura în continuare această șansă. Sperăm să putem vaccina cât mai mulți, pentru că cereri există. Iar pierderile umane ireparabile la care asistăm zilnic ne fac să regretăm că nu putem mai mult de atât…”, a notat reputatul medic băimărean Călin Man.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Corneliu Turcan

    Așa, băi postaci plătiți, faceți propagandă la vaccinuri, că doar de aia luați bani.
    Nu uitați să consultați surse oficiale despre reacțiile negative sau morții datorită vaccinării.

    Răspunde

Lasă un comentariu