Share
Exclusiv: Să vezi și să nu crezi! Munții Făgăraș, văzuți din Țara Lăpușului prin obiectivul foto. Viorel Coroian, autor: “Sunt extrem de încântat” (FOTO)

Exclusiv: Să vezi și să nu crezi! Munții Făgăraș, văzuți din Țara Lăpușului prin obiectivul foto. Viorel Coroian, autor: “Sunt extrem de încântat” (FOTO)

Imagini splendide, aproape ireale, surprinse pe vreme frumoasă, cu cer curat, de rangerul Viorel Coroian din Țara Lăpușului.

Maramureșeanul care păzește zilnic Cheile Lăpușului a izbutit să surprindă Munții Făgăraș, tocmai din Țara Lăpușului.

Da, așa este, vorbim despre o distanță de aproximativ 300 kilometri în linie dreaptă, însă e perfect posibil în condiții de vreme bună și aer curat (foto deschidere și foto 2, adică 1 din galeria de mai jos).

Fotografiile realizate de Viorel Coroian au fost supravizate de specialiști și atestă faptul că este vorba despre crestele Făgărașilor. Așadar, din Maramureș, s-au văzut crestele Carpațiilor Meridionali în ziua de 2 ianuarie. La fel, puteți vedea Munții Rodnei, Vf. Rabla, atitudine 1.902 metri, în dreapta Nedeia Țărarului, atitudine 1.854 metri, din creasta sudică ce pornește din Vârful Repede, altitudine 2.074 metri, conform descrierii rangerului (foto 3 și 4, adică 2 și 3 din galeria foto de mai jos).

Viorel Coroian, autorul ineditelor imagini a declarat, pentru DirectMM.ro, că este extrem de încântat că a avut ocazia de a realiza aceste superbe fotografii. Vă invităm să urmăriți imaginile și să nu uitați că România este fantastică, iar Maramureșul este mereu surprinzător!

C.Ț.

Foto – Viorel Coroian


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu